Podstrona: Wyniki zaliczenia z ekonomii dla kierunku informatyka / Wizytówka pracownika PRz

Aktualności

Wyniki zaliczenia z ekonomii dla kierunku informatyka

23-01-2019 r.
, red. Artur Stec

Poniżej znajduje się liczba punktów i ocena z zaliczenia dla studentów kierunku informatyka. Poszczególnym przedziałom punktowym przypisano oceny:

15-12,5 bdb

12-10,5 plus db

10-8,5 db

8-6 plus dst

5,5-4,4 dst

4-0 ndst

indeks Liczba pkt. Ocena z zaliczenia
160735
160736
160737 5 dst
158270 5,5 dst
160738 6,5 plus dst
160739
160740 6,5 plus dst
160741 6 plus dst
160437
160742
160822 3,5 ndst
154300
160744 7 plus dst
160745 6 plus dst
160746 10 db
112283 3 ndst
161503 4,5 dst
160747 5 dst
160749 4,5 dst
153904 4,5 dst
160750 7 plus dst
161487 7,5 plus dst
160755 5 dst
160756 6,5 plus dst
160757 4,5 dst
160758
160759 5,5 dst
160760 6 plus dst
160761 6 plus dst
160762 5 dst
160763 6,5 plus dst
160764 6,5 plus dst
160765
160766 7 plus dst
160823 5 dst
160767 8,5 db
160824 2,5 ndst
160769 7 plus dst
157760 10 db
160770
160771
160772 5 dst
160773 9 db
157100 3,5 ndst
160774
161620 7,5 plus dst
160775 3 ndst
160777 9 db
160825 7,5 plus dst
160778 4,5 dst
160779 2,5 ndst
160780 5,5 dst
160781 6 plus dst
160782
160783 8,5 db
161504 5 dst
112354
160785 5,5 dst
160786 9 db
160787 5,5 dst
160788 5,5 dst
160789 5,5 dst
160790 8,5 db
160791
160792 5,5 dst
160793 8,5 db
160826 8,5 db
160794 5 dst
160795 6,5 plus dst
158369 dst
160796
120421 7 plus dst
160797 3 ndst
160798 4,5 dst
160799 5 dst
160800 6 plus dst
160802 6,5 plus dst
157900
156440 10 db
160803 5 dst
160804
160805 5,5 dst
160827 2,5 ndst
160806 4,5 dst
160807 9 db
160808 4,5 dst
160809 4,5 dst
161505
160812
160813 4,5 dst
160814 3 ndst
160815 7 plus dst
160816 8 plus dst
160817 5,5 dst
160818 7 plus dst
160819
158375 6 plus dst
Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję